Condicions generals de contractació i d’ús

CONDICIONS GENERALS DE CONTRACTACIÓ  I D’ÚS

 

 

  • RESERVES I PAGAMENT

 

 

Les reserves es realitzaran per Internet mitjançant la secció habilitada a tal fi al lloc web www.elmisteridelallum.com (també accessible des de l’aplicació de reserves de la nostra pàgina de Facebook) o al telèfon +34 644 74 31 61 fent una trucada o enviant un missatge de WhatsApp.

El sistema de reserves de la web permet fer reserves fins a 24h abans de l’inici d’una sessió i amb un màxim de 3 mesos d’antelació.

En el cas de voler fer reserves amb menys de 24h d’antelació, o fora de l’horari habitual, o voler contractar serveis personalitzats, com l’organització de festes d’aniversari, activitats infantils, comiats de solter, etc., s’haurà de fer per via telefònica.

 

 

  • Sistema de reserves online

 

Per fer una reserva no cal registrar-se. Primer cal seleccionar la sessió més convenient i després, el nombre de participants. Les tarifes s’actualitzaran automàticament. Un cop seleccionada la sessió podrem introduir el codi descompte si en disposem d’un, seguidament es demanarà el nom i cognoms de la persona que reserva, un e-mail, número de telèfon, adreça i DNI o NIF en cas de ser empresa. Un cop introduïdes les dades de reserva/facturació es detallarà el total de la reserva i els impostos aplicats, després de verificar totes les dades s’han d’acceptar les condicions de contractació i confirmar la reserva fent clic al botó “CONFIRMAR RESERVA”, seguidament serem dirigits al web del Banc Sabadell per fer el pagament mitjançant targeta de crèdit o dèbit.

 

L’import s’abonarà en un pagament únic, sense fraccionar. En el cas que les dades de contacte aportades per l’usuari siguin errònies o falses, JOCS CREATIUS SCP no es fa responsable dels problemes derivats de no poder contactar amb la persona per informar de novetats o possibles imprevistos relacionats amb la seva reserva.

La reserva d’una sessió queda confirmada un cop s’ha finalitzat el seu pagament.

Un cop feta la reserva, el client rebrà un correu electrònic automàtic de notificació de reserva amb els detalls de la reserva, les condicions de compra i la factura. Si després de fer la reserva el client no rep la confirmació per correu electrònic, aquest haurà de contactar per telèfon o per e-mail a l’adreça hola@elmisteridelallum.cat explicant la incidència.

 

El pagament es realitza a través d’una passarel·la de pagament segura. El sistema verifica automàticament que la targeta de crèdit o dèbit està activada per al Comerç Electrònic Segur. L’import total es mostrarà especificat tant al lloc web com al correu electrònic de confirmació de reserva.

 

Per realitzar el pagament s’accepten les següents targetes bancàries: VISA, VISA Electron, Mastercard i American Express. Les dades que s’han de facilitar per a realitzar-lo són: nom, número de targeta, data de caducitat i codi de verificació o seguretat. JOCS CREATIUS SCP no té accés a les dades de les targetes bancàries introduïdes a la passarel·la de pagament.

 

 

  • Sistema de reserves per via telefònica

 

En el cas de realitzar una reserva per via telefònica, la modalitat de pagament serà la que s’acordi entre ambdues parts.

 

 

  • POLÍTICA DE CANCEL·LACIONS I MODIFICACIONS

 

Es pot cancel·lar o modificar una sessió gratuïtament si es fa com a mínim 48h abans de l’inici de l’hora reservada. La devolució es farà a la mateixa targeta proporcionada en el pagament i es farà efectiva al cap de 7-10 dies laborables (el temps varia depenent del banc del client).

 

Per a cancel·lar o modificar una reserva, el client haurà de contactar amb JOCS CREATIUS SCP mitjançant el correu electrònic hola@elmisteridelallum.cat, sempre que es compleixin les condicions especificades anteriorment.

Si el resultat d’una modificació suposa un increment en el preu, s’abonarà la diferència en efectiu o mitjançant targeta bancària el mateix dia de la realització de l’activitat, just abans que aquesta comenci, a les instal·lacions de JOCS CREATIUS SCP (C. Sobrerroca, 34, de Manresa). Si es produeix el cas contrari, una disminució del total pagat, la diferència es retornarà a la targeta proporcionada (7-10 dies laborables).

Dins de les 48h prèvies a l’inici de l’activitat reservada, no es podran sol·licitar modificacions de data ni hora ni cancel·lacions. En aquesta situació, els diners no es reembossaran.

En cas que l’equip no es presenti a les instal·lacions de JOCS CREATIUS SCP en la seva totalitat passats 15 minuts de l’hora de la seva reserva sense previ avís, es considerarà que rebutja la reserva i aquesta serà cancel·lada per no perjudicar els següents grups, sense tenir dret a canvis ni devolucions.

Si per raons tècniques pròpies o alienes, o causes de força major, JOCS CREATIUS SCP no pogués proporcionar els seus serveis, els clients les reserves dels quals quedin afectades podran optar per a canviar la data de la reserva o rebre el reembossament de l’import pagat.

 

 

  • PREUS I CODIS DE DESCOMPTE

 

Al lloc web www.elmisteridelallum.com s’especifica el preu a pagar per persona, amb l’IVA inclòs.

El preu per persona varia segona la quantitat de participants que formen un grup i el dia de la setmana. Si al joc hi assisteixen menys persones de les que s’havien especificat en el moment de fer la reserva, en cap cas es reembossarà la diferència de preu. Si, pel contrari, assisteixen més persones de les indicades en la reserva (dins dels màxims establerts en l’aforament), la diferència de preu s’abonarà en efectiu o amb targeta bancària  en arribar a les instal·lacions.

JOCS CREATIUS SCP es reserva el dret de modificar les tarifes sense previ avís, i aquests canvis no afectaran a reserves ja confirmades.

Si el client disposa d’un codi de descompte, aquest s’haurà d’introduir en la casella corresponent del formulari de reserves abans de procedir al pagament. Només s’accepta un codi de descompte per grup. Aquests descomptes poden estar subjectes a canvis i modificacions i s’apliquen per a un temps determinat.

 

 

  • CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ

 

Les següents condicions de participació són aplicables a la realització del joc en la modalitat convencional. Quan el client contracti activitats concretes fetes a mida (com poden ser activitats per a menors d’edat o comiats de solter) s’aplicaran unes condicions de participació particulars que hauran de ser acceptades en el moment de la contractació.

 

El joc està pensat per a grups de 2 a 6 persones. Els menors de 16 anys podran realitzar l’activitat sempre que cadascun estigui acompanyat com a mínim per un adult.

Pel que fa a la participació de persones amb mobilitat reduïda, s’aconsella fer una consulta prèvia.

Tots els usuaris participen en el joc sota el seu propi risc i responsabilitat. En cas de menors, els responsables sempre seran els pares o tutors, eximint de responsabilitat a JOCS CREATIUS SCP. A més, JOCS CREATIUS SCP no es fa responsable dels danys produïts als clients durant el transcurs del joc si aquests són causats per la seva negligència, la incorrecta manipulació de les instal·lacions, o l’ús indegut dels objectes que es puguin trobar a les instal·lacions.

No està permesa l’entrada de begudes ni aliments al recinte del joc, així com tampoc d’animals.

JOCS CREATIUS SCP es reserva el dret de negar l’entrada a totes aquelles persones que es trobin sota la influència de l’alcohol o qualsevol tipus de droga o substàncies psicotròpiques, tinguin una actitud abusiva, violenta o inadequada, siguin portadores d’objectes amenaçadors cap a altres persones o objectes o presentin una manca d’higiene personal greu, a total discreció dels propietaris o treballadors de JOCS CREATIUS SCP.

 

 

  • DADES DE CONTACTE I ATENCIÓ AL CLIENT

 

Pots posar-te en contacte amb JOCS CREATIUS SCP  per qualsevol dels canals que s’especifiquen a continuació: